Vi hade 17 barn och ungdomar anmälda i JFL i Värnamo i helgen och tog hem en hel drös medaljer och bra erfarenheter! Klicka läs mer för att läsa Jennys rapport och se resultaten.

I helgen tävlade 17 av våra ungdomar i Värnamo på JFL 3. Det är otoligt häftigt att åka ner med så många tävlingsglada ungdomar och vart man än går i hallen syns våra snygga t-shirts och overaller.

Stämningen var som vanligt god tävlingen igenom, bland både föräldrar och barn. Du som ännu inte hängt med på tävling – tveka inte! Det kan kännas ovant och läskigt, men vi föräldrar hjälps åt och ungdomarna är helt fantastiska på att stötta, coacha, lyfta, trösta och peppa varandra.

Denna gång hade Tom Renman (U12) och William Wallin (U15) tävlingspremiär utanför Nacka och Alva Lette (U10) deltog i sin första tävling någonsin. De gjorde det alla med bravur! Rasmus Leine och Adam Schmidt tävlade för första gången i U18 och det gjorde de väldigt bra. Spännande fighter där de fick tävla under ännu tuffare former än vanligt. Zackarias Sköld tävlade sin första gång med seniorerna och gjorde väldigt bra matcher.

Tack igen alla föräldrar och ungdomar för en trevlig helg med många skratt, oändligt många härliga, tuffa matcher och mycket spänning. Vi är så stolta över er!

Extra stort tack till vår supercoach Jocke Vistam som med största engagemang coachade så många han bara kunde under dagen. Det gjorde han superbra som vanligt. Mike var lycklig när han hoppade in som coach och ungdomarna följde hans tips till punkt och pricka. Tack Mike, och bra jobbat! Tack också till Joakim Wallberg som gjorde en utomordentligt bra insats som domare under tävlingen.  Svårt att hitta någon som är med tydlig i sitt kroppsspråk :).

värnamobarnen
Resultat från matcherna:
Alva Lette:
silver newasa
Carolina Wärn: silver newasa
Emma Lette: guld newasa,  brons fight
Lukas Jones Quartey: guld newasa,  silver fight
Marlon Tajik: guld newasa, guld fight.  Dessutom pris för bästa fighter.
Nisse Lindberg: guld newasa, guld fight.  Dessutom pris för bästa fighter.
Katarina Leine: guld fight. Fjärde plats newasa.
Tom Renman: guld fight,  brons newasa
Hampus Viström: silver newasa
Rasmus Leine: guld fight,  silver newasa
Viktor Hubinette: brons fight
Adam Schmidt: silver fight,  brons newasa
Aurora Ejvall: brons newasa, brons fight
Madeleine Örenmark: guld, newasa silver fight
William Wallin: brons newasa
Zackarias Sköld: delad fjärdeplats fight
William Seth Wenzel: guld fight
Fanny Seth Wenzel: guld U18 fight och silver i U15 fight
Sid Ros: guld fight