Efter en grymt spännande helg i Aten kan vi nu fira en helt ny världsmästare på klubben! Isabelle vann JVM i klass U21 -55kg där hon besegrade Belgiskan Lical Pourtois efter fantastisk upphämtning i finalen med snabba poäng på slag. Efter full tid stod det 13-13 men Isabelle vann på fler ippon. Stort grattis Isabelle! Läs mer för fler resultat.

 

Isabelle Vistam: Guld i -55 kg efter fyra vinster!
Isabelle inledde med vinster över Pawlovska från Polen, Farne från Italien och Dahl från Danmark. I finalen ställdes Isabelle mot Lical Pourtois från Belgien. Isabelle låg under i större delen av matchen men lyckades hitta rätt avstäng för sina slag & sparkar och vände och vann på slutet.

Fanny Seth-Wenzel: Tog sig till bronsmatch men förlorade där och landade på en femteplats.
Rasmus Nolbratt: Ingen medalj den här gången. 2 vinster och 2 förluster.
William Seth-Wenzel: William Seth Wenzel vann första och förlorade sen kvartsfinalen mot Kostyuk från Ryssland. I återkvalet vann han första mot Volskyy Ukr, förlorade sen mot Nick Rot från Tyskland med 17-15. Wille höll på sätta ett armlås i slutet för vinst men tysken lyckades trixa sig loss.

 

10406900_10205318905505047_1779202021171021320_n