Nordic BJJ Open är över för den här gången. Vi blev bästa klubb för seniorer, bästa klubb för juniorer och vårt team Dynamix blev bästa team! För samtliga tävlingsresultat klicka på knappen! Läs även vår sportchef Ricards tankar efter tävlingen.

Resultat NOC 2015

 

Vilken fantastisk helg vi kan lägga bakom oss. Vi arrangerade den största omgången av NOC sedan starten 2012. Vi hade förberett oss betydligt mer på alla fronter. Administrationen och fördelningen av arbetsuppgifter var betydligt bättre och när vi kom in i tävlingsveckan så kändes allt väldigt lugnt. Vi hade under lång tid haft bra fokus mot NOC för de tävlande och ställde upp med 75 deltagare från klubben. Av dessa var 41 stycken vuxna, lite kontrast mot för tre år sedan då vi precis flyttat efter vattenskadan, då hade vi 5 st…

Väl under tävlingshelgen så flöt allting på väldigt bra. Det är alltid stress första timmen innan allt kommit igång och vi har hunnit justera saker som blir fel men sen flöt det på bra under hela dagen och vi var klara rekordtidigt på lördagen klockan 16.30. Efter tävlinen har vi alltid ett bra utvärderingsmöte och justerar detaljer till Söndagen. ag och Ola Lanteli har sedan några timmars admin på lördagkvällen med förbereda söndagen men med våra nya lokaler och förbättrad ”infrastruktur” gick det smidigt. Vi startade i tid och var klara redan 16.20 på söndagen.

Extra stort tack till alla som hjälpte till under helgen med allt från att bära mattor till att vara runners eller sitta i sekretariat eller stå i cafét. Ni gör ett superbra jobb och jag har bara hört positiva kommentarer kring vår service och bemötandet.

Jag vill även nämna våra tränare på barn  ungdomssidan i BJJ (och Sport JJ också för den delen) som gör ett fantastiskt jobb med att träna, coacha och peppa våra barn & ungdomar. Vilken armé vi har av duktiga barn & ungdomar, de kommer bl fantastiska fighters på vuxensidan om några år. Ibland tror jag inte att alla förstår hur mycket tid våra instruktörer lägger ned på detta. Ta en person som Anders Nolbratt som instruerar 4 pass varje vecka, åker på tävlingar och coachar och sen jobbar hela helgen med tävlingen. Det är en ideel insats och förtjänar en kram nästa gång ni ser han. Dessutom finns Michael Alpäng, Linda Lindström, Rasmus & Linus Nolbratt och Vulle Dordevic som varje vecka ser till att våra ungdomar har roligt, får lära sig bra BJJ och uppfostras till ödmjuka utövare och bra kompisar.

Jag summerar en fantastisk helg där vi förutom att arrangera denna stortävling även lyckas bli bästa klubb på vuxensidan, bästa klubb på barn  ungdomssidan och vårt team Dynamix blev bästa team.

NOC-Nacka-Dojo_Crew-1024x681

Tack alla för en grym helg, nu laddar vi om för IBJJF tävlingen i Göteborg och sedan nästa Nordic i oktober.

 

/Ricard