Under helgens tävlingar blev tre av våra fighters graderade till blått bälte på prispallen efter imponerande tävlingsresultat. Det var Dennis Asplund, Elina Moestam och Dan Bergenholtz. Stort grattis!

 

 

 

denniselinadan

Dennis Asplund, Elina Moestam och Dan Bergenholtz

 

Dennis Asplund vann guldet i den öppna klassen för vitbälten och graderades till blått bälte på pallen. Dennis har tränat i många år nu och presterat mycket bra på de tävlingar han kört.

Elina Moestam vann först guld i vitbältesklassen -58,5 och blev graderad av Ricard och Ralf på prispallen till blått bälte. Hon ställde sen upp i den öppna klassen för blåbälten på söndagen och vann guld även där efter två matcher.

Dan Bergenholtz var sjuk veckan innan tävlingen och kunde inte prestera som han brukar på lördagen och förlorade första matchen. Dan repade sig lite till söndagen och imponerade stort i den öppna klassen, vann tre matcher och gick en mycket jämn final där det blev silver efter poängförlust. Efter en imponerande vitbälteskarriär med vinst på bland annat Nordic BJJ Open var det nu dags för Dan att gå vidare till blåbältesdivisionen.

Grattis från hela klubben!