Här kommer samlingstider och information kring de arbetsområden som kommer finnas till helgens tävling. Har du fortfarande inte anmält dig för att hjälpa till? Maila oss på receptionen@nackadojo.com så ser vi till att du får en uppgift!

Nytt för i år:
Jenny Lindberg kliver in och hjälper oss ännu mer. I år tar hon rollen som Crew-koordinator och kommer att finnas på kontoret bakom receptionen för att administrera arbetet med Crew. Det är hos henne som du kommer att anmäla dig när du kommer och beroende på arbetsuppgift hos henne du får T-shirt, matbiljetter och information. Se till att komma i god tid inför ditt arbetspass så att du hinner registrera dig hos Jenny innan.

Samlingstider:
Fredagens förarbete: samling 17:30 och håller på tills hallen är klar för tävlingen. Vi hjälps åt att bära ned mattor och lägga ut dem i sporthallen, ställa upp sekretariat, koppla in TV-apparater, bygga kravallstaket, dra el och nätverk och se till att allting finns på plats för att tävlingen ska kunna starta.

Sekretariat: Samling 09:00 med genomgång båda dagarna och tills tävlingen är slut. Sekretariaten är borden som står vid varje tävlingsmatta och består av två personer som håller koll på matchtiden och antecknar domarens signaler. På morgonen sker en genomgång och även du som inte jobbar i sekretariat tidigare är välkommen att vara med då du kan paras ihop med någon som gjort det tidigare.

Runners: Samling 09:00 båda dagarna och tills tävlingen är slut. En runner är den personen som ser till att de tävlande kommer fram till tävlingsmattan. Det är runnern som ropar upp viktklasserna vid uppvärmningsområdet och för dem genom invägningen och upp på mattan.

Crew (städ, café, entré osv): Det finns två skift för allmän crew: 8:00-13:15 och 12:45-19:00. Väl på plats kommer du att få en mer specifik uppgift beroende på vart vi behöver personer. Vill du hemskt gärna vara i ett av områdena? Se till att komma i god tid!

Specifika uppgifter som datakillen/tjejen, klädförsäljning, sjukvårdare mm: Dagen startar 09:00.

Söndagens efterarbete: Samling 18:00 och tills tävlingen är ihopplockad. Vi bär undan mattorna, plockar ned sekretariaten, slänger allt skräp och städar undan i hallen.