Den 7-8 mars arrangerar vi en av Europas största BJJ-tävlingar för både barn, ungdomar och vuxna. Klicka läs mer för att få mer information om anmälan till tävlingen och vad som gäller för dig som vill hjälpa till på tävlingen.

För tävlanden:
Du anmäler dig till Nordic BJJ Open genom hemsidan. Där finns ytterligare information om hur du gör för att skapa ett konto via vårt anmälningsprogram. Som medlem på klubben så behöver du inte betala medlemsavgiften, så hoppa över det steget och avsluta din registrering utan att betala.

För crew:
Utan vår hjälp från våra aktiva medlemmar och föräldrar på klubben skulle vi aldrig kunna genomföra våra tävlingar. Vi behöver hjälp med att jobba i sekretariaten, jobba som runner (de som ser till att våra tävlanden hamnar på rätt plats vid rätt tid), stå i caféet, sälja T-shirts, bära mattor och allt möjligt. Du anmäler dig genom att skriva upp dig på vår lista i receptionen.

Nytt för i år är att Jenny Lindberg som kommer agera crew-koordinator och att alla som hjälper till kommer att anmäla sin närvaro till henne när ni kommer för att hjälpa till. Detta för att se till att fördela arbetet på så rättvist sätt som möjligt och för att få överblick över våra olika uppgifter.

Om du har några frågor utöver detta så kontakta oss i receptionen så hjälper vi dig gärna så gott vi kan.

 

Affisch_2015