Fyra medaljer till Nacka Dojo på världens största BJJ-tävling! Vi hade åtta fighters på plats som tävlade. Klicka på läs mer för resultaten.

 

 

 

WHITE / Adult / Male / Feather / Dan Bergenholtz: Vann en match på armbar från guard och förlorade nästa match. Ingen medalj den här gången.
WHITE / Adult / Female / Feather / Elina Moestam: Silver! Vann fyra matcher och förlorade sedan finalen på en strypning. Elina gjorde sin bästa turnering någonsin och visade att hon utvecklas hela tiden.

elina medalj

WHITE / Master 2 / Male / Medium Heavy / Magnus Granlund: Ledde sin match till en början men fastnade i en strypning. Ingen medalj den här gången.

BLUE / Adult / Male / Feather / Rasmus Nolbratt: Vann tre matcher men förlorade fjärde mot en riktigt duktig kille. Ingen medalj den här gången. Rasmus tävlar som 16 åring i vuxenklassen och tillhör redan nu toppskiktet (förlorade mot den fighter som sedan tog silver)

BLUE / Adult / Male / Middle / Hermes Lazarus Pantazidis: Vann tre matcher på triangel från guard men förlorade fjärde då han fastnade i en armbar. Ingen medalj den här gången med en väldigt bra turnering av Hermes som gjorde sin första turnering i sin nya viktklass -82,3.

 

BLUE / Master 5 / Male / Feather / Ali Aliev: Guld! Vann sin match i viktklassen på dominans från topp.

ali guld viktklass

BLUE / Master 5 / Male / Open / Ali Aliev: Silver! Ali gick tre matcher i öppna, vann sina första två och förlorade finalen. Ali fick bryta matchen då han skadade revbenet.

ali silver öppna
BROWN / Adult / Female / Light Feather / Linda Lindström: Linda mötte en judotjej och ingen av dem lyckades ta ned den andra. Linda valde att dra guard och då fick motståndaren nedtagningspoängen och senare poäng för ryggtagning.Linda fick ett brons då de gjorde om i viktklassen men informerade inte Linda om detta som hann lämna hallen. Detta medförde att hon missade möjligheten att ställa upp i öppna och fick ingen medalj med sig hem. :(.

Maxine Thylin som representerade Gracie Humaita tävlade också men förlorade sin första match på ett domslut efter en jämn match.

Bra jobbat alla!