Vi har under julen uppdaterat vårt Top Team och presenterar nu några nya namn in i teamet. Läs mer om klubbens främsta tävlingsutövare.

Top Team är våra främsta tävlingsutövare, de tillhör eliten i sin idrott, några har landslagsuppdrag och några kommer att ha det framöver. Dessa utövare satsar 100% på sin idrott och vi har valt att stödja dem med mera resurser. Våra Top Team utövare har ett större ekonomiskt bidrag, får hjälp med allt från personliga tränare till planering av träningen och kosten. De bidrar tillbaka genom att hjälpa till att instruera och vinna medaljer till oss.

Följande fighters är under 2015 uttagna i Top Team:

Top Team

Sport Ju-Jutsu
– Fredrik Widgren
En av världens bästa Sport JJ fighters, VM 2:a, VM 3:a, JR EM 1:a mm. Fredrik tävlar även i BJJ som lilabälte och har vunnit Nordic BJJ Open 2 ggr. Uttagen i svenska ju-jutsu landslaget.

– Isabelle Vistam (Ny!)
Isabelle har en mycket framgångsrik karriär som junior och är nu tillbaka efter sin axelskada och satsar för fullt mot att etablera sig även som senior. Uttagen i svenska landslaget.

– William Seth-Wenzel (Ny!)
– Europamästare för juniorer mm. Från en mycket framgångsrik junior period har nu ”Wille” tagit klivet upp på seniornivå där han direkt tog silvermedalj på German Open HT 14. Kommer att plugga och träna i England under januari-mars. Uttagen i svenska landslaget.

Brazilian JJ:

Ralf Carneborn
Ralf har varit med i Top Team sedan starten och hade en fantastiskt bra säsong under HT 14 på då han dels vann Submission Wrestling SM, 2:a på SM i BJJ, 1:a Swedish Open i BJJ samt blev inbjuden att tävla på Toukon Challenge där han vann sin match.

Rasmus Nolbratt (Ny!)
Rasmus är en av landets bästa BJJ fighters och har bland annat vunnit SM för juniorer. Nyligen tog han silver i blåbältesklassen på Swedish Open. Rasmus tävlar även för landslaget i newaza där han tog silver på EM. Uttagen i svenska newaza landslaget.

Hermes Lazarus Pantazidis (Ny!)
Hermes har tävlat mycket framgångsrikt som vitbälte och vunnit bland annat Swedish Open och SGL. Nu senast blev det även brons i blåbältesklassen på Swedish Open. Hermes vann även sin viktklass och den öppna klassen i  Abdu Dhabi Pro Trials i Grekland och kommer att tävla på VM.

MMA
– Simon Sköld
Klubbens pro MMA fighter som vunnit 3 matcher i rad i första ronden och nu fortsätter sin satsning mot en titel i Superior Challenge som ett delmål. Simon är just nu på en träningsresa i Thailand och förbereder sig för match i april.

En videopresentation mm kommer framöver med våra top team fighters