I söndags var Ralf inbjuden till att gå match i Toukon Challenge i London (en proffsgala med BJJ matcher i olika tävlingsformat som gick att köpa på Pay-per-view). Ralf vann sin match mot rutinerade Marco Canha på stryp från ryggen efter en spännande match!

ralf1

Strax efter vinsten blev Ralf tillfrågad av arrangören om att hoppa in och gå ytterligare en match då en person inte dykt upp. Ralf som aldrig duckar en utmaning hoppade in som ersättare mot Luiz Tosta (svartbälte som nyligen vann London Open samt MMA fighter med 7-2 i record) . Ralf gjorde mycket bra ifrån sig men åkte på ett svep och förlorade den här matchen med poängen 2-0. Riktigt bra jobbat Ralf under helgen!

Ralf har nyligen tecknat ett sponsoravtal av Snow Software Ab som kommer att hjälpa Ralf i hans satsning. Stort tack till Snow för ert stöd till Ralf!