Lördag den 29 november är det dags igen för Simon att gå in i buren. Simon möter engelsmannen Dan Gibbon och vi hoppas att få se många Nacka Dojo medlemmar i publiken. Köp din biljett nu!

Simons matchträningen är i full gång, efter vinsten i Schweiz den 20 september tog Simon en lugnare återhämtningsvecka men sen har det varit full fart igen. Nu är det snart dags och formen är som vanligt mycket bra. Ricard har som vanligt stått för detalj och styrkeplaneringen och vi har tagit in Nils Widlund, Usama Aziz mfl för att förbereda Simon. Ralf fortsätter att hjälpa Simon med ground & pound och Alan Raouf har genomfört många pass med fokus på Simons game.

Köp din biljett till Superior Challenge via Ticnet.

Ta på dig Nacka Dojo tshirten och kom och heja fram Simon till hans tredje raka vinst.

Dan Gibbons senaste match (förlust):

Simons senaste match (vinst)