Vi har sedan en tid tillbaka en ny Sport JJ instruktör på klubben. Patrick Bolleboom är en holländare med svart bälte i judo och Ju-Jutsu och han har brons från VM och silver från EM. Patrick arbetar nu som PT på Ctrl Sports och instruerar våra elitfighters inför VM samt på Måndagarna. Här hittar du datum när Patrick instruerar i november och december.

Vi har Sveriges längsta erfarenhet av tävlings ju-jutsu och har i över 30 dominerat tävlings ju-jutsun i Sverige samt producerat världsmästare, europamästare, World Games och Combat games medaljörer. Nu förstärker vi vår Sport JJ träningen ytterligare och har anställt Patrick Bolleboom för att lyfta träningen ytterligare. Patricks meritlista är lång och han har en stabil bakgrund i judo med svartbälte och tävlingsframgångar samt ett flertal medaljer i ju-jutsu från både holländska mästerskap samt EM och VM. Patrick är även utbildad PT med en och har 7 års yrkeserfarenhet. Han arbetar nu som PT på Ctrl Sports.

Dessa datum kommer Patrick att till att börja med instruera under november och december:

– Sunday: 16/11
– Monday: 17/11
– Sunday: 23/11
– Monday: 24/11
– Thursday 4/12
– Monday 8/12
– Monday 15/12