Vi har inlett ett samarbete med Nimba.eu som är leverantör av ergonomiska kontorsmöbler. Vi är först ut i världen med det dynamiska skrivbordet DynaDesc som står i vårt klubbrum tillsammans med andra ergonomiska möbler.

Vi har sedan ett tid tillbaka ett samarbete med Nimba.eu och samarbetet är skapat utifrån att vi båda är dynamiska organisationer och arbetar i rörliga miljöer. Vi har sett stora fördelar  i detta samarbete, vår fasta personal får en bättre arbetsmiljö och externt får våra medlemmar tillgång till superbra ergonomi i klubbrummet samt möjlighet till 10 % på bra moderna arbetsmiljöprodukter. Stolar och skrivbord finns i vårt klubbrum (som är under uppbyggnad) med målet att våra medlemmar ska kunna sitta ned och göra sina läxor före träningen i en lugn och ergonomisk miljö.

För företag eller privatpersoner som är intresserade av produkterna går det bra för alla att låna stolarna för att testa på jobbet eller boka tid med Erik Rupp för kostnadsfri rådgivning på jobbet eller på dojon. Ring 0708690333 alt. maila erik@nimba.eu.

Här under finns produktblad, video samt bilder på stolar och det revolutionerande bordet DynaDesc som rör på sig medan du arbetar för att motverka trötthet i axlar och armarna.

 

Produktblad DynaDesc