Vi har i dagarna nåtts av den tragiska nyheten att en familj med tre barn som tränat här varit med om en trafikolycka. Vi kommer att hålla en minnesstund och svara på eventuella frågor måndag den 13:e klockan 17.30. Klicka på läs mer för ytterligare information.

I samband med en trafikolycka för ett tag sedan omkom föräldrarna samt en av våra medlemmar. Ytterligare två av barnen som också tränar hos oss har skadats allvarligt men den senaste rapporten vi har är att tillståndet är stabilt. Vi vet att vår träning har varit viktig för dem och vi hoppas självklart att de på sikt skall tillfriskna och kunna återvända till vår gemenskap och träning. Styrelsen beslutade igår att hålla en minnesstund med en tyst minut samt besvara på frågor i samband med träningen på måndag den 13:e klockan 17.30.

Du som vill lämna en hälsning till familjen kan göra detta i den kondoleansbok som kommer att finnas i receptionen. Barnen gick på Skuru Skola och skolan har hänvisat till en informationssida där du som vill ha stöd kan vända dig.

Denna nyhet uppdateras löpande om vi kan ge mera information.