Alexander Nsundi kommer att hålla thaiboxningen på söndagar 10:15. I och med att han kliver in hos oss som instruktör så har Elina i receptionen gjort en intervju med honom där hon frågat om hans kampsportsbakgrund, hur han är som tränare och vad som behövs för att kunna träna på hans pass. Tryck på läs mer för att se intervjun.

 

Hur länge har du tränat kampsport?
Jag har tränat olika typer av kampsport i snart 20år. Jag har tränat kampsporterna judo, boxning, shaolin kung fu, kickboxning och thaiboxning.

Vad är det som du gillar med thaiboxning?
Jag gillar thaiboxningens tekniska enkelhet.

Vilka kan vara med och träna på dina pass?
Alla är välkomna på mina pass!

Vad tycker du är det viktigaste hos en coach?
Det viktigaste för mig är att en coach är förtroendegivande, ödmjuk inför uppgiften och att den tycker om det den gör. Som coach är det viktigt för mig att man förstår vad man gör och varför man gör det. Det är också  viktigt för mig att man får ut max av sin träning utifrån sina egna personliga förutsättningar.

Vad kan jag förvänta mig när jag kommer och tränar för dig?
Om du kommer på mina pass så hoppas jag att du har kul samtidigt som du får utmana dig själv både fysiskt och mentalt.

När kan jag börja?
Söndag 10:15. Du behöver tandskydd, handskar och benskydd. Allt finns att köpa i receptionen och första gången du kommer får du låna handskar och benskydd gratis (därefter finns de att hyra för 20kr/gång).

alex_nsundi