Nu är schemat för HT 2014 klart och det är det bästa schemat vi någonsin haft! Läs mer om nyheterna här.

 

 

 

 

Vårt bästa schema någonsin med ett otroligt utbud av pass. 45 instruktörsledda pass varje vecka!

NYHETER:

Ytterligare ett MMA pass för fortsättare!
10292478_10152011679871433_1728635705442987051_n
Vi stärker vår MMA satsning ytterligare och inför nu ett MMA pass för fortsättare på onsdagarna klockan 19.45-21.15.

Instruktör: Ricard Carneborn (över 25 års erfarenhet av kampsport, svartbälte i BJJ, MMA coach för Simon Sköld)

 

HIIT-fysträning på torsdagar klockan 08.00-08.45.
Dojo_1_Fys
HIIT står för ”High Intensity Interval Training” och är ett högintensivt pass där vi använder all vår rolig utrustning och blåser ut allt vi har på ca 30 minuter. Vi använder vårat pulssystem från Activio och låter pulsen vara med och styra träningen och vilan. Passet avslutas med kortare avslappning. En perfekt start på morgonen och maximal förbränning hela dagen. Läs mer om HIIT på wikipedia.

Instruktör: Simon Sköld, PT på Ctrl Sports, MMA fighter och mycket kunnig kring konditionsträning

 

Sparringpass i stående fighting på lördagar klockan 10.30-11.45
Thai
Alla som gillar stående fighting har nu ett eget sparringpass på lördagar klockan 10.30. Här är även medlemmar från andra klubbar välkomna att sparras några gånger under terminen (alla måste registrera sig i receptionen).

 

ÄNDRADE TIDER MM:

– Thaiboxning JR tränar nu på måndagar klockan 16.45-18.00

Thai_JR

 

Minifighters blir knattefighters på måndagar och onsdagar 16.30

Knattefighters
Knatträningen är nu för alla barn mellan 6-8 år som tränat sedan tidigare eller som har fått en plats tränar nu på måndagar 16.30 eller onsdagar 16.30 (beroende på vilken grupp man är i). Vi har som vi tidigare meddelat tagit beslutet att höja åldern till 6 år och har nu en grupp för 6-8 åringar som heter Knattegruppen.

 

– Martin Lidbergs brottningspass är flyttat till klockan 17.15-18.30 på tisdagarna.
Martin_brottning
Detta pass är för alla! MMA, SW, BJJ och Sport JJ fighters som tar sin träning på allvar och vill utvecklas under ledning av världsmästaren Martin Lidberg går på detta pass. Här kommer du att stärka din fysik och det har du nytta av oavsett vilken idrott du har. Martin tränar även upp din mentala styrka och gör dig tuffare och modigare som fighter.

 

CrossCtrl passet med Martin kommer nu att starta 18.30 (istället för 18.00)
CrossCtrl-Martin
CrossCtrl med Martin är ett av våra mest populära pass och du kommer aldrig därifrån utan en ordentlig genomkörare av hela kroppen. Passet måste förbokas.

 

Boxpass på onsdagar klockan 18.45-19.45
Kruth-7
Boxpasset är tillbaka i sin gamla form med mitsar och inriktning på fysträning och teknik. Öppet för alla som vill träna kondition, styrka och teknik i boxningen och sparkarna. Ingen sparring på detta pass.

 

Thaiboxning med Jörgen Kruth för alla nu på torsdagarna 18.45-20.15
Kruth

Jörgen kommer nu att instruera på torsdagarna 18.45 tillsammans med Jocke Stenberg. Detta gör att man inte längre behöver välja mellan Martin Lidberg och Jörgen utan kan träna för båda två under veckan!

 

Torkel Rauge kommer nu att ta hand om tisdagspasset klockan 19.45 tillsammans med Kalle Kouakou som kört på klubben länge och hållt flera pass under våren. På söndagarna kommer Alex Nsundi att hålla i thaiboxingen från och med HT. Alex är mycket erfaren kick&thaiboxare och lugn och trygg som instruktör. Ett kanongäng på thaiboxningssidan helt enkelt!


Söndagar MMA:
Vi kommer att slå ihop nybörjare och fortsättare på söndagarna för att öka trycket ytterligare på passen. Ibland kommer MMA fortsättare att träna själva på övervåningen och använda buren. Instruktör är Alan Raouf.

 

Här kan du ladda ned Sveriges bästa träningsschema. Du får allt detta + fri styrketräning och galet bra stämning för endast 369 kr/månad!

SchemaND_HT2014