Vi hoppas du har en underbar sommar och att du passar på att vila men även träna. Här kommer viktig information som berör alla medlemmar.


Hej på dig i sommarvärmen!

Prishöjning enligt tidigare årsmöte:
– Den 1 augusti höjer vi våra priser lite enligt tidigare årsmöte. Det är en liten höjning på ca 10%, det var 4 år sedan vi höjde senast. Om du binder ditt kort innan den 1 augusti kan du behålla ditt gamla pris! Du kan besöka oss i receptionen eller bara skicka ett mail till receptionen@nackadojo.com att du vill förlänga till ditt gamla pris så löser vi det.

Stängt under sommarlägret:
– Vecka 31 är det sommarläger och det är ingen träning enligt ordinarie schema från tisdag 08.00-söndag 16.00. Det är även stängt i den övre styrkeavdelningen, däremot går det bra att använda den nedre styrkeavdelningen under veckan.

Anmäl dig till sommarlägret:
– Anmäl dig till sommarlägret om du inte gjort det så missar du ingen träning. Vi arrangerar både läger för barn (9-14 år) och för vuxna och alla kan vara med! Missa inte denna möjlighet att träna med fighters från andra Dynamix klubbar. Anmäl dig här: http://www.dynamixsummercamp.com/about/sign-up-process/

Hjälp till och bär mattor:
– Vi behöver hjälp med att bära mattor på onsdag klockan 12.00 och på söndag efter lägret vid 13.30! Föräldrar som har barn som tränar på lägret har även obligatorisk närvaro med att bära mattor och hjälpa till. Anmäl dig här: https://www.nackadojo.com/2014/07/09/crew-till-sommarlagret-2/

Fixardag lördag den 9/8
– Lördag den 9:e augusti ska vi storstäda och förbättra våra lokaler. Vi behöver massor av hjälp. Du som har verktyg för att sätta upp hyllor mm får gärna ta med dessa. Anmäl dig till fixardagen här: https://docs.google.com/forms/d/1eXaXE-Gw1s0Bsbl8xcjgj91tbru6D3GGuOPrl6XZPLI/viewform

Terminsstart i vecka 34:
Terminen startar igen på fullt schema måndag den 18:e augusti.

Mini blir knatte:
Vi har tagit ett övergripande beslut om vår träning för de allra minsta och vi kommer att höja åldern till 6 år och endast ha en grupp som heter knattefighters för barn mellan 6-8 år. Detta göra för att säkra kvalité och klara av instruktörstillgången och på detta sätt bedriva bättre verksamhet. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta skapar och hoppas om överinseende den första terminen då vi slår ihop vissa grupper till en grupp. Det fullständiga schemat för HT 2014 kommer att presenteras inom kort.

Nordic Cup och NOC-Höst den 17-19 oktober
Denna helg arrangerar vi våra tävlingar och nytt för detta år är att vi arrangerar NOC även på hösten. Mera information kommer kring detta men boka in denna helg redan nu för att tävla eller hjälpa till.

Förbättringar i våra lokaler:
Vi har under sommaren förbättrat lokalerna ytterligare och har nu ett pulssystem från Activio installerat i varje sal. Unikt bland kampsportsklubbar och ett väldigt effektivt hjälpmedel! Under hösten kommer vi att erbjuda en gratis utbildning hur du tränar effektivt med systemet! Vi har även påbörjat arbetet med att göra ordning i klubbrummet och nu finns det en TV och Playstation4 som kan användas mot pant (för de från 15år och äldre). I detta rum kommer det att finnas ergonomiska möbler från Nimba där du kan sitta och göra dina läxor efter skolan innan träningen. Besök Nimbas hemsida deras hemsida och kolla in deras fantastiska produkter: http://nimba.eu/

Vi ses på klubben!
Mvh Ricard Carneborn, sportchef
www.nackadojo.com

Gilla oss på Facebook: https://www.facebook.com/nacka.dojo.place
Följ oss på twitter: @nackadojo
Kolla våra bilder via instagram: http://instagram.com/nackadojo