Sommarschemat pågår från den 2 juni-18 augusti. Vi har öppet hela sommaren och erbjuder ett stort urval av pass samt öppet för egen träning. Ladda ned sommarschemat i denna nyhet. *Uppdaterat med CrossCtrl på torsdagar 12.00 i juni och augusti.

Med start måndag den 2 juni går vi över till ett sommarschema. Vi erbjuder Stockholms generösaste schema och vårt träningscenter är öppet Måndag-Fredag + söndag hela sommaren. Du kan träna instruktörsledda pass varje dag, fysträna utomhus och utnyttja styrkeavdelningarna under öppettiderna. Vi har ett schema som gäller för juni och augusti och ett annat för juli.

Under sommaren öppnar vi även upp för nya medlemmar så ta med en eller flera kompisar som vill börja. För varje ny medlem som du värvar får du en betalningsfri månad (din kompis måste teckna ett 12 månaders kort).

Vecka 31 är det sommarläger och det är snudd på obligatorisk närvaro för alla medlemmar att vara med på lägret. Du kan då träna upp till 5 pass per dag med instruktörer som Jörgen Kruth (Thai), Martin Lidberg (Brottning), Teta & Renato (BJJ) och Sara (Sport JJ) mfl!. På lägret kommer det fighters från hela landet och allt är på hemmaplan. Anmäl dig direkt via denna länk.

 

 

Ladda ned sommarschemat

 

SommarchemaND_2014-1

SommarchemaND_2014-2