Vi startar nu ett nytt pass med fysträning för alla våra ungdomsfighters! Träningen leds av Sara Widgren, en av världens bästa fighters i JJIF Ju-Jutsu och snart färdigutbildad på GIH. Denna satsning göra för att lyfta alla fighters till en ny nivå och ge dem en grundutbildning i kondition och styrketräning. Passet är öppet för alla som tränar Sport JJ, Brazilian JJ och Thaiboxning JR och kommer att vara på onsdagar klockan 17.00-18.15. Läs mer om denna satsning genom att klicka på ”read more”.

1. Vilken tid är passen?
Onsdagar 17.00-18.15

2. Vilka kan komma på passen?
Alla som fyller 12 år under året upp till 15 år

3. Vilka datum är det under 2014?
Infomöte den Onsdag den 23 april (föräldrar och de som vill vara med är välkomna att lyssna och ställa frågor)
– Start den 7 maj (ta med löparskor och kläder efter väder)
– Fysträningen pågår: Vecka 19-Vecka 50 (ej vecka 31 pga av sommarlägret)

Vi kommer att skapa en grupp i vårt medlemsprogram och kalla dig till varje träning via mail och du förväntas meddela om du kommer eller inte kommer före varje pass.

4. Kostar det något extra?
Nej. Detta ingår i din avgift du betalar!

Välkommen på ett första startmöte där vi informerar om denna satsning och sedan kör vi igång med träningen den 7 maj. Om detta faller väl ut och det finns ett intresse kommer vi att utöka satsningen under sommaren även för vuxenfighters.

 

Gör din intresseanmälan här: