Vi har i dagarna tecknat ett nytt avtal med vår sedan flera år goda samarbetspartner Bygg Ole. Detta nya avtal ger oss en avkastning på alla köp som görs genom klubben. Du som medlem kan alltså stödja klubben och själv spara pengar genom att visa ditt medlemskort och uppge Nacka Dojo när du handlar. Läs mer här.

 

 

 

Sponsrings avtal mellan Bygg Ole och Nacka Dojo.

byggole

41398_100000332344795_2016_n

 

Nu har alla medlemmar i Nacka Dojo möjlighet att supporta sin klubb med 3% genom att handla på Bygg-Ole Nacka eller Bygg-Ole Värmdö. Avtalet kräver att du är medlem i Nacka Dojo. Mot uppvisande av medlemskort i kassan samt att konto 2010 uppges får klubben då automatiskt en bonus på inhandlat belopp. De som har ett Bygg Ole Klubb-kort får också personligen sin bonus på 2,5% mot uppvisande av Bygg Ole kortet. Detta kort går ej att kombinera med andra rabatterade konton (tex byggarkonto) Det går ej att fakturera via detta konto, endast kontant eller kontokort.

Vi hoppas alla medlemmar använder sig av detta för att stödja klubben och vår sasmarbetspartner Bygg Ole.