I tisdags 11/3 hade vi årsmöte där det godkändes ett förslag från styrelsen om att höja träningskostnaderna litegrann från den 1:a augusti 2014. För att prissäkra ditt medlemsskap kan du kontakta receptionen och teckna ytterligare ett år för samma pris som vi har haft tidigare. Prissäkringen kan du göra genom att maximalt teckna upp dig två år framåt. Se läs mer för att se nya priser och motiveringen bakom höjningen.


Från och med den 1 augusti 2014 höjs avgifterna på våra träningskort enligt följande:
– Guldkortet på autogiro höjs från 333kr/månad till 369 kr/månad
– Silverkortet på autogiro höjs från 292kr/månad till 329 kr/månad
– Bronskortet på autogiro höjs från 250 kr/månad till 279 kr/månad

Övriga kort (barn & ungdomskort, årskort, obundna autogiron mm får en motsvarande höjning på mellan 8-10% och dessa priser presenteras innan den 1 augusti. Alla medlemmar som vill har möjlighet att prissäkra sina medlemskap genom att binda om sina befintliga avtal före den 1 augusti.
Styrelsens motivering:
Vi har inte höjt avgifterna på tre år och har fått ökade kostnader i samband med flytten till det betydligt större huset på Skuru Skolväg 2. För att klara driftskostnader anser styrelsen det nödvändigt att i förebyggande syfte för att säkra ekonomin höja avgifterna en aning. Vi har fortfarande väsentligt lägre avgifter än våra konkurrenter som tar mellan 550 och 700 kr/månaden för sina träningskort.