NOC 2014 är över och arrangemanget gick fantastiskt bra detta år tack vare alla som arbetade så hårt före, under och efter. Idag kom även resultatet av bästa klubb och team sammanräkningen och vi tog hem 1:a platsen som klubb och Dynamix blev bästa team!!!

Bilder från NOC tagna av Fredrik Lindberg finns nu uppe!

BILDER!

 

 

Arrangemanget var det största sedan starten 2012 och detta år hade vi 697 anmälda varav ca 670 kom till start. Vi hade över 100 personer engagerade i arbete under tävlingen och ni gjorde alla ett fantastiskt arbete! Vi hade från förra året arbetat mycket med materialet till tävlingen och Anneli och övrig personal hade förberett stora bra plastbackar för varje arbetsområde vilket underlättade massor. Vi hade även sett över medaljutdelningen och lyckades detta år hålla ett mycket bra tempo på medaljerna och det var ofta som fighters gick direkt från mattan till prispallen.

Det stora detta år var dock investeringen av mattorna. Varje år har vi haft stora problem med att få tag på matta och vi har betalat mycket pengar för att transportera matta genom landet. En galen idé efter European Open ledde till att vi beställde och lyckades få tag på förvaring genom skolan av mattorna och nu äger vi 550 kvm matta och det såg fantastiskt ut i hallen när allt låg ute. Mattan kommer att kunna hyras ut och användas på framtida arrangemang.

BÄSTA KLUBBEN!
Idag blev sammanställningen klar för bästa klubb och vi tog hem bucklan med 133 poäng, 30 poäng före 2:an. Dynamix som team vann även teamtävlingen på 311 poäng så det var full pott denna helg!

Stort grattis till alla som tog medalj och bidrog till denna sköna arbetsseger. Att vi samtidigt som vi arrangerade denna jättetävling klarade av att prestera på mattan visar på stor bredd och bra fokus.

Se hela resultatlistan på www.nordicbjjopen.com

Bilder från vår fantastiska fotograf Fredrik Lindberg kommer inom kort!

Nu arbetar vi några dagar till med uppföljningen av årets tävling och tar med oss alla erfarenheter till nästa år. (Arbetsdatumet för nästa år är 7-8 mars)

Stort tack till alla våra samarbetspartners för ert stöd!

– Grips Athletics (dräkter till alla vinnarna i öppna, den officiella tävlings tshirten)
– Budo&Fitness (Priser, t-shirts)
– BudoNord (Priser, mattor mm)
– Ramirent (kravallstaket)
– Mediamarkt (TV skärmar till borden)
– ByggOle (byggmaterial)
– Calvin Klein (priser till vinnarna i öppna)
– Restaurant Borggården (mat till crew, hamburgare, korvar mm)
– Multipower (goodie bags med dricka och proteinpulver till vinnarna i öppna)
– Restaurant Kalori (mat till alla domare och crew)
– Urbanista (hörlurar till bästa domare mm)
– Multeral AB (köksutrustning)