På lördag 1/3 har vi blivit inbjudna att få visa upp vår ungdomsträning på Nacka Forum. Vi kommer ha instruktörer där från SJJ, BJJ och Thaiboxningen. De barn & ungdomar som vill vara med ombeds kontakta oss omgående. Tiderna är 14:00-17:00 i Nacka Forum. Thaiboxningen för juniorer 14:00 på lördag kommer alltså att hållas med Thomas på Nacka Forum istället. Kontaktperson är Peter Palmelin. Klicka på artikeln för mer information.


Vi kommer finnas på plats med instruktörer och medlemmar för att berätta lite om vår verksamhet och bjuda in barn och ungdomar till att prova på. För att det ska bli så bra som möjligt så ser vi gärna att fler från våra barn och ungdomsgrupper kan vara med för att hjälpa till, och för att träna. Så sätt på dig din Nacka Dojo-tshirt, ta med din träningsutrustning och kom! Vi kommer ha mattor på plats för att kunna träna ordentligt.

Thaiboxningen för juniorer 14:00 denna lördag är alltså inställd i våra lokaler, men finns istället i Nacka Forum. Kontakta oss i receptionen om du vill vara med så anmäler vi det till Peter.

Vi ses där!