MMA landslaget med coach Usama Aziz har valt att lägga sitt första landslagsläger i våra lokaler och de kommer att finnas på plats från och med torsdagmorgon och fram till söndag. Inget av våra ordinarie pass påverkas.

MMA landslaget har precis bildats och Usama Aziz är dess coach och Martin Janson är utsedd Technical Coordinator. Detta första läger är en del av uppladdningen inför VM i amatör MMA som arrangeras i Las Vegas i slutet av juni. Landslaget kommer att träna dagtid och eftermiddagar i våra lokaler samt förlägga vissa måltider och samlingar hos oss. Några kommer även att övernatta i lokalerna.

Inga av våra ordinarie pass påverkas, däremot kommer det att vara mera folk i lokalerna än vanligt och vi ber om överseende och ömsesidig respekt för våra lokaler och medlemmar. Passa på att åka upp och titta när MMA eliten tränar och inspireras av deras framsteg. Usama har med sin bakgrund som OS brottare och MMA utövare på högsta nivå laddat för ett stenhårt läger som garanterat kommer skilja motionärerna från eliten.

Vi önskar MMA landslaget varmt välkomna till Nacka Dojo!