Fighterhjälpen är ett initiativ av svenska mästaren i karate, gladiatorn Thor och skådespelaren Mikael Spreitz. Fighterhjälpen samlar in pengar till barn med cancer och till stiftelsen ”Min stora dag” där barnen får en dag fylld med någon av sina önskedrömmar. Nacka Dojo vill självklart bidra till detta fantastiska initiativ och har bjudit in Fighterhjälpen till på lördag på vårt öppna hus. Fighterhjälpen finns på plats och säljer sin tshirt för 150 kr (eller mer) och alla pengar går oavkortat till detta ändamål.

Micke Spreitz är initiativtagaren till Fighter hjälpen och det hela startade på kampsportsgalan 2013. Syftet är att samla in pengar till barn med cancer och stiftelsen Min Stora Dag och med hjälp av en snygg t-shirt har man fått in nästan en halv miljon!, men det behövs mer! Kom på vårt öppna hus, träffa Micke och  Erik Grönberg från Fighterhjälpen, köp en t-shirts och skänk pengar och stöd detta fantastiska initiativ.

 

FIGHTERHJ€LPEN TILL WEBBEN
Gilla Fighterhjälpen på Facebook.

 

Micke-Spreitz-Karate

Karatefightern

micke-spreitz_paolo-roberto

Här med Paulo Roberto från Stig Larsson trilogon

Micke_Spreitz_Thor

Micke Spreitz, här som gladiatorn Thor.