William Nguesseu är vår nya Boxtränare och Wille kommer att hålla i Boxpasset på onsdagarna. Wille är en fd elitboxare och arbetar nu som boxtränare. När han besökte oss i höstas drog han fullt hus och levererade ett fantastiskt pass med sin öga för detaljer och förmåga att driva på.

Wille har boxats på elitnivå med bland annat en SM final innan han bestämde sig för att satsa på handbollen. Där tog han sig också till eliten och spelade som proffs i spanska Chapela och i Ystad IF i elitserien. Numera är Wille boxningstränare och han kommer att hålla i passen på Onsdagarna.

Vi ser fram emot att få träna för Wille och välkomnar alla tidigare medlemmar som gått på Boxpassen tillbaka samt nya medlemmar som vill utveckla sin boxningsteknik. Wille är en fantastisk tränare och kommer garanterat att få dig att ta ut dig till max på varje pass.

På söndagarna kommer Daniel Brink, Kajsa Mazzanti och även Niklas Chachalatos att hålla i BoxCross passen på ett rullande schema. På tisdag lunch håller Simon Sköld som tidigare i lunchpasset. Så du som boxas hos oss har nu ett fantastiskt schema med både lunchpass och kvällspass för fantastiska instruktörer.

 

Wille Nguesseu fullt hus