Idag presenterar vi schemat för VT 2014 och även de nyheter som införs på befintliga pass. Vi utökar även med ytterligare en minifighter grupp på onsdagarna.

Terminen och schemat startar måndagen 13/1

Schemat för VT innehåller massor av nyheter och förbättringar.

– Jörgen Kruth är ny thaiboxningstränare
– William Nguesseu är ny boxningstränare
– Martin Lidberg håller brottning för MMA/SW

Vi gör även följande förbättringar på andra pass:

Team Nacka BJJ/SW och Team Nacka Sport Ju-Jutsu
Dessa grupper får en gemensam träningstid på onsdagar 18.00 under ledning av Ingemar Sköld 9 dan och Ricard Carneborn, BJJ svartbälte och landslagscoach.

Vi har fantastiska utövare i Sport JJ där flera av dem tillhör världseliten. Fighters som tex Sara och Fredrik Widgren gör vår Sport JJ till landets bästa där hela landslaget just nu består av fighters från oss. Vi har även väldigt många duktiga fighters i BJJ och SW som satsar där landslagsdeltagarna Ralf Carneborn och Maxine Thylin är de mest namnkunniga. Nu slår vi hop dessa gruppers träningstider och under ledning av våra två mest erfarna instruktörer ska vi lyfta dessa fighters till nya höjder.

Ingemar och Ricard instruerade mycket tillsammans tidigare men nu var det några år sedan de var på mattan och instruerade samtidigt. Passet kommer att innehålla mestadels sparring och vissa moment kommer att tränas tillsammans. Fys och mental träning görs i grupp. På detta pass är det endast uttagna i Team Nacka som kan köra. Vi kommer att ha en Try out för dig som inte är med nu men som vill satsa på tävling. Mera information om detta inom kort.

Sport JJ teamet som förut tränade på söndagar 15.00 kommer nu att ha sin sparring klockan 11.15-12.30 på samma matta som BJJ/SW teamet under ledning av Ralf Carneborn.

Ny grupp för minifighters 5-6 år
Vi har ett otroligt tryck på vår minifighter verksamhet och över 50 kids på kö. Nu utökar vi den verksamheten med ytterligare en grupp på onsdagarna klockan 16.30. En kallelse har gått ut till de som har fått en plats.

Team Nacka JR
Dessa grupper får nu varsin till träningstid då vi låter de båda JR teamen träna tillsammans enligt samma tänk som vuxenteamet. Träningstider för SJJ och BJJ teamen för JR är fredagar 16.45-18.00 och söndagar 16.15-17.30. Glädjande är också att Pernilla Carneborn, Europamästarinna och en av klubbens främsta fighters genom tiderna kommer tillbaka och instruerar på söndagarna.

Sport JJ vuxna
Sara Widgren, klubbens SJJ stjärna kommer att instruera på måndagarnas SJJ pass tillsammans med judo och Sport JJ svartbätet Vulle Dordevic. Sedan tidigare instruerar Linda Lindström, (världmästarinna 2008) på torsdagarnas Sport JJ pass och här kommer vi även att bjuda in Carlos Romero och Ingemar Sköld för lite självförsvarsträning enligt vårt ”Old School koncept”.

MMA fortsättare på söndagarna
Alan Raouf som instruerat en hel del på MMA och Thaiboxning under hösten blir fast instruktör för MMA fortsättare på söndagar på den nya tiden 12.00-13.15. Alan har en stabil bakgrund som thaiboxare och boxare samt ett blått bälte i BJJ och Alan kommer att lyfta denna grupp och hjälpa alla som vill tävla i shootfighting och MMA. Alan är en lugn och pedagogisk instruktör och han har förmågan att genomföra tuffa träningspass med bra stämning.

Thaiboxning JR
Vi satsar vidare på detta pass och sänker åldern till 10-14 år och bjuder in alla medlemmar på klubben som vill träna slag & sparkar på mitsar och förbättra sin kondition och teknik. Detta pass finns på tisdagar och lördagar.

Vi hoppas du känner dig taggad för vårens träningar och tävlingar! Kom ihåg att du kan värva medlemmar till oss och om de tecknar ett autogiro på 12 månader får du en betalningsfri månad.

 Ladda ned schemat för VT 2014 här!

Sveriges bästa kampsportsschema!

Sveriges bästa kampsportsschema!