Jörgen Kruth, en av världens främsta fighters och en av svensk kampsports största profiler är ny instruktör på Nacka Dojo. Vi har arbetat med detta en längre tid och är idag väldigt glada att berätta att Jörgen är vår nya thaiboxningsinstruktör. Jörgen kommer att instruera på det nya thaiboxningspasset på tisdagar 19.45-21.15.

Vi är väldigt glada över att få in Jörgen i vårt instruktörsteam och han kommer tillföra stor kompetens till våra thaiboxare och MMA fighters. Jörgen kommer till att börja med hålla i det nya passet på tisdagarna och han kommer att utveckla vår thaiboxning ytterligare ett steg tillsammans med befintliga instruktörer. Passet är öppet för både nybörjare och fortsättare och både du som vill träna för motion eller som framöver vill tävla kan gå på detta pass.

Jörgen har tävlat på allra högsta nivå inom thai och kickboxning och är även obesegrad i MMA där han har gått tre matcher. Jörgen hade även ett avtal med UFC och skulle debutera på den första galan i Globen men en skada satte stop för detta och sedan valde Jörgen att avsluta sin tävlingskarriär och fokusera på sin roll som tränare. Han är nu förbundstränare i thaiboxningsförbundet och arbetar med utbildningar och elitfrågor.

Tillsammans med Martin Lidberg kommer Jörgen framöver även medverka på fightcamps där vi bjuder in fighters för att ta del av Martin och Jörgens kunskaper och blandar detta med matchkväll och föreläsningar.

Om du vill satsa på thaiboxning eller MMA så har du nu de allra bästa förutsättningarna i ett fantastiskt träningscenter med några av våra allra största profiler inom kampsport. Anmäl dig till oss nu.

Jörgen Kruth, ny thaiboxningstränare på Nacka Dojo

Jörgen Kruth, ny thaiboxningstränare på Nacka Dojo, här med MMA handskarna på i en av sina tre MMA matcher

En del av Jörgens meritlista:

  • WKA World Champion, Muay Thai -98
  • WKA Amateur World Champion, Kickboxing -97
  • IAMTF Amateur World Champion, Muay Thai -96, -97 (2 gånger)
  • K-1 Europe & Russia Elimination Tournament Champion i Kroatien -00
  • K-1 The Netherlands Elimination Tournament finalist -01
  • K-1 The Netherlands Elimination Tournament Champion -03
  • K-1 Italy Elimination Tournament Champion -04
  • WMC Superheavyweight World Champion, Muay Thai -04

 

Vi hälsar Jörgen varmt välkommen till Nacka Dojo!