På måndag är läktaren klar och vi får tillgång till de nedre hallen igen och kan då utöka schemat igen. Ladda ned schemat för HT 2013 här.

Bygget av läktaren har gått enligt planeringen och nu på måndag, fyra veckor sedan byggstarten får vi tillgång till den nedre hallens matta igen och kan då gå tillbaka till vårt ordinarie schema. 43 pass i veckan på grymt bra träningstider!

Vi får tillgång till mattan men läktaren och resten av huset kommer vi åt först i vecka 44 då bygget av de delarna ska vara klart. Sen återstår bara klubbrummet och ett kontor (där receptionen är nu) och det beräknas vara klart en bit in i november men påverkar inte verksamheten.

Ladda ned schemat nu och planera din bästa träningshöst.

Kom ihåg att:
– Du som tränar MMA skall även gå på MMA grappling och MMA striking passen
– Vi lägger nu till Yoga på torsdagarna, du får prova 2ggr utan kostnad och kan sedan lägga till Yoga till ditt kort för en väldigt låg kostnad
– Vi har renodlade sparringpass i både BJJ+SW samt Sport JJ
– Vi har morgonpass i BJJ på torsdagarna 08.00
– Vi har bytt dag på SW passet på lunchen och det är nu på torsdagar 12.00

Föräldrar som har barn i den övre hallen får inte sitta i gymmet och titta då det stör våra betalande medlemmar som skall styrketräna. Vi vill att ni lämnar era barn till oss och kommer tillbaka när träningen är slut. När ombyggnaden är klar kommer ni att kunna träna under tiden ert barn tränar alternativt sitta i cafét och njuta av en fika 🙂