Nu presenterar vi det schema som kommer att gälla under ombyggnaden av hall nr 1 samt det schema som sedan kommer att gälla. Sveriges generösaste schema till ett oslagbart pris!

Måndag den 26 augusti startar höstterminen och vi välkomnar både gamla och nya medlemmar till vår verksamhet. Samma dag startar även en stor installation av en läktare som skall hängas från taket i sal nr 1. Under den tid som detta pågår har vi inte tillgång till den nedre hallen och kommer att träna på övervåningen istället. (I 31 år har vi haft 1 matta så då klarar vi ca 1 månad utan 2 hallar eller hur? 😉

Följande schema gäller från den 26 augusti och ca 1 månad framåt (vi kommer att uppdatera dig löpande om hur bygget går)

Vi kommer inte att skicka ut någon faktura till befintliga medlemmar längre utan ni är välkomna att teckna ett autogiro via receptionen eller betala kontant för er termin. Detta görs innan ni startar att träna.

SchemaND_HT2013_ombyggnad


Du kan ladda ned schemat som en pdf här

* Ungdomar (12-14år) som vill träna Thaiboxning-teknik för juniorer tränar med vuxna på Tisdagar och Söndagar på Box/Thai-Fys och BoxCross under ombyggnaden
* Yoga kräver ett separat kort alternativt ett tillägg till ditt befintliga kort (se denna nyhet)

 

 

När ombyggnaden är klar så arbetar vi för att kunna erbjuda dig följande schema:

SchemaND_HT2013

 

Du kan ladda ned schemat för HT 2013 här (med reservation för ändringar!)

 

Håll koll på hemsidan och facebook samt på klubben för löpande uppdateringar om när detta schema börjar att gälla.

Välkommen till en ny fantastisk termin!