Vi behöver komplettera vårt instruktörscrew med ytterligare en thaiboxningsinstruktör samt en yoga instruktör.

 

Vi söker en erfaren thaiboxningsinstruktör för 1-2 pass/vecka.
Vi söker någon med stor erfarenhet av thaiboxning samt tidigare erfarenhet av att instruera. Din roll blir att fortsätta bygga upp Nacka Dojos thaiboxningssektion både på nybörjarsidan men även ta fram nya tävlanden. Kontakta vår sportchef Ricard Carneborn via mail till info@nackadojo.com eller på telefon 0705-75 99 52.

Start den 26 augusti.

 

Vi söker även en yoga instruktör för 1-2 pass/vecka.
Vi söker dig med stor erfarenhet av Yoga samt tidigare erfarenheter av att instruera. Vi söker dig som vill arbeta i en fantastisk miljö och bygga upp en stadig yoga grupp på längre tid. Kontakta vår sportchef med CV och tidigare erfarenheter via mail till info@nackadojo.com eller ring på telefon 0705-75 99 52

Start den 26 augusti.