Idag kom byggarna in genom dörren och ombyggnaden har påbörjats! Detta meför att vi får byta om och duscha i Skuruhallen från och med nu.

Vi har kämpat för detta sedan vi flyttade in i huset i augusti 2012 och tack vare mångas ansträngningar är nu byggfas nr 2 en realitet och vi kommer att få ett superfräscht hus att träna och vara i.

 

Byggfasen påverkar oss en del vad det gäller ombyte och dusch.

– Trapphuset och omklädningsrummen kommer att stängas av och vi kommer att gå in på mattan via rummet bakom receptionen.
– För er som vill byta om, duscha eller besöka toalett kommer Skuruhallen (sporthallen 5 meter från vårt hus att finnas tillgänglig)
– Matta 2 samt gymmet kommer vara åtkomligt precis som vanligt, dock så kommer ni behöva använda ingången på utsidan. Be oss i receptionen om hjälp så öppnar vi!

Vi hoppas att alla har tålamod inför detta och att ni precis som vi känner att det kommer bli superbra när det är klart. Träningen är precis likabra som innan och påverkas inte av bygget.. 🙂

Håll koll på hemsidan, Facebook och Twitter för  ytterligare uppdateringar och när vi behöver din hjälp i samband med bygget.

Vi kommer att hålla dig uppdaterad med bilder från bygget i följande album.

Välkommen!