Förra helgen avgjordes EM i JJIF ju-Jutsu och Sara och Fredrik tog varsitt silver!

EM i Tyskland blev en stor framgång för oss och Sara och Fredrik tog sig hela vägen till final. Tyvärr räckte det inte hela vägen denna gången men de visade båda starka formbesked inför World Games som går i Columbia i slutet på Juli. Fredrik slog bland annat Percy Kunsa den regerande världsmästaren i sin första match!

Sara-Fredrik-Winners

Anton Villberg, Isabelle Vistam och Joakim Wallberg tävlade också för klubben på EM och gjorde alla starka insatser som tog dem en bit på vägen till medaljmatcher men denna gång tog det stopp innan medalj. Vi inväntar en lite mer utförlig rapport av landslagscoach Joakim Vistam och uppdaterar denna nyhet senare.

Läs Ju-Jutsu federationens direktrapportering från EM:

Dag 1

Dag 2

Stort grattis till alla!