Måndag den 3 juni startar sommarträningen på Nacka Dojo och vi erbjuder nya medlemmar möjligheten att bli medlemmar nu och få sommarträningen utan kostnad!

 

 

 

Dojo_2_start

Vi erbjuder som vanligt Stockholms bästa sommarschema och träning för instruktörer i världsklass mellan den 3 juni-26 augusti. Du kan träna Sport JJ, Grappling (Brazilian JJ/SW), MMA, Thaiboxning samt Box/Thai-fys för våra skickliga och pedagogiska instruktörer hela sommaren.

Öppettider:
Mån, tis, ons, tors: 08.00-21.00
Fredagar: 08.00-18.00
Lördagar: stängt
Söndagar: 10.00-16.00

Obs!
Vi stänger 15.00 onsdag den 5:e och har helt stängt torsdag den 6:e då det är en röd dag (Sveriges national dag)

Under dessa tider har du tillgång till alla pass på sommarschemat, egen träning eller att använda styrkeavdelningen. Denna sommar måste vi dock, som vi tidigare meddelat, reservera oss för anpassningar och ändringar med kort varsel med tanke på att vi samtidigt renoverar vårt hus. Vi kommer tex under en del av sommaren att få nyttja Skuruhallen för att byta om och duscha.
pdf_logo

Ladda ned sommarträningen som en pdf.

 

Vi erbjuder alla nya medlemmar att bli medlemmar nu och få hela sommaren utan kostnad.

Så här gör du för att ta del av detta erbjudande:

1. Gör en anmälan så vi har dina uppgifter och kan kontakta dig (inget bindande, endast intresseanmälan)
2. Kom till oss och kolla in våra fina lokaler och be att få en visning och träningsvägledning
3. Teckna ett autogiro abonnemnag på 12 månader
4. Betala kontant för september (du får juni, juli och augusti utan kostnad!)
5. Ditt autogiro aktiveras för oktober och framåt

 

Som befintlig medlem kan du få betalningsfria månader!

1. Ta med dig dina kompisar till receptionen och för varje kompis som blir ny medlem via ett autogiro med dig som referens får du en betalningsfri månad

 

Sommarkortet för endast 699 kr!

sommarkort_2013

För dig som inte är medlem sedan tidigare och inte vill binda dig på 12 månader direkt erbjuder vi sommarkortet för endast 699 kr! För detta får du träna alla pass och kan utnyttja lokalerna under våra öppettider. Kom till vår reception så hjälper vi dig att komma igång med din träning.

 

Ombyggnaden av vårt hus

Dojo_1_Fys

Vi har sedan vi flyttade in i vårt nya hus den 17 augusti renoverat båda träningshallarna och de är nu helt fantastiska och du hittar inget motsvarande någonstans i europa. Vi har en av världens finaste kampsportsmattor från Dollamur i USA och har lagt ned stora resurser på alla detaljer för att du ska träna i en säker och fräsch miljö. Under sommaren och hösten tar vi nästa steg i projeketet och en entreprenör kommer att riva ut och bygga nya duschar, bastu, omklädningsrum, klubbrum, kontor samt bygga om hela nedervåningen där vi kommer att ha receptionen, café och ett maskingym.

Detta är ett stort byggprojekt och alla detaljer är inte klara ännu. Vi ber om alla medlemmars tålamod med att vi under en period inte kommer att kunna utnyttja våra lokaler som vanligt. Vi hoppas alla känner att det är för en fantastisk sak som vi har det lite stökigt under en tid. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om vad som händer via hemsidan och facebook.

Like-us-on-Facebook

Bli medlem nu och bli en del av vår fantastiska gemenskap!

Gör en intresseanmälan via denna länk.