Sara Widgren tog guld i den prestigefyllda tävlingen Paris Open i helgen.

Sara vann övertygande efter att ha besegrat Ryssland, Columbia, Belgien och i finalen vann Sara över Danmark. Stort grattis till Sara som återigen visar att hon är en av världens främsta kvinnliga jujutsu fighters.

Fredrik Widgren hamnade utanför pallen denna gång då det blev förlust mot Frankrike i första matchen och i återkvalet vann han en match men sen tog det stopp mot en taktiskt tråkig ryss. Det är med andra ord väldigt svårt att ta medalj på den nivå Fredrik befinner sig. Alla kan vinna och det gäller att det stämmer till 100% för att hamna på pallen.

Isabelle Vistam gjorde debut på seniornivå och gjorde det bra men förlorade första mot VM 3:an från Italien och i återkvalet blev det förlust mot en fransyska.