Vi har haft fighters på stora tävlingar, här kommer en sammanställning

 

 

 

 

Maxine på Pan Ams

Maxine_PanAms_2013
– Maxin Thylin tävlade på Pan Ams under fredagen. Maxine tävlar i -58,5 kg lilabälte och vann den första matchen på armbar och den andra matchen på arbetsvinst (lika vid full tid). I finalen väntade Eirin från Frontline Academy som Maxine slog på Swedish Open i höstas. Det blev återigen en jämn match där Maxine ledde på en fördel men förlorade på ett svep i sista minuten. Ett silver till Maxine och ett starkt formbesked inför VM i slutet på maj. Tyvärr gjorde Maxine illa knät i semifinalen och vi avvaktar nu besked hurvida det bara var en smäll eller något bestående.

 

Fredrik går superfight

Fredrik_Kunza_gala

– Fredrik Widgren var inbjuden av en fransk gala promotion att möta världsmästaren Percy Kunsa. Fredrik flögs ned och behandlades som den stjärna han är. Med på resan fanns även landslagscoach Rob Haans och Sara. Fredrik gick en tuff match som slutade i förlust med 16-11. Att på bortaplan mot en såpass rutinerad motståndare vara med och kriga så bra är stort och Fredrik ska vara mycket nöjd med sin insats.

 

Simon på Wushu SM (Kung Fu)

Simon_Thailand_1

– Simon Sköld tog silver på kung Fu SM förra helgen. Simon tävlade då för Södermalms Shaolin (eftersom vi inte är medlemmar i Wushu förbundet) och vann sin två första matcher mycket övertygande. I finalen mötte han rutinerade Johan Lindqvist. Det blev då vinst för Johan på delat domslut.

En av Simons matcher:

Stort grattis till alla våra Top Team fighters som fortsätter att leverera!


I maj kommer vi att kalla till ett möte för alla tävlingsintresserade på klubben och dra upp riktlinjerna för en ny era fighters på Nacka Dojo. Mera information kommer i en separat nyhet.