Simon kommer att möta Jaako Vayrynen på Cage 21 den 2 februari i Finland.

Simon var först inplanerad att möta brassen Rafael Domingos men han drog sig ur för ett tag sedan och Superior Management (Simons management team) kom sedan med ett annat förslag som vi har utvärderat och sett som en bra matchning för Simon.

Jaaku Vayrynen är en tuff finne som vunnit 4 av sina 7 matcher. Han är tuff stående och söker gärna clinch för att ta ned.

Simon_Thailand_1

Simon har precis kommit tillbaka från två veckor i Thailand där han tränat thaiboxning på Tiger Muay Thai. Simon slipar nu de sista detaljerna på hemmaplan och är i mycket bra form och hungrig på att gå match. Simon besegarede senast Michel Ersoy på Superior Challenge i Malmö.

Micke Alpäng kommer att åka med som coach för Simon.

 

Jaako Vayrynen senaste match
httpv://www.youtube.com/watch?v=BJSo1fk0uSU