Välkommen till vår nya hemsida!

Vi har lagt ned massor av tid och resurser på att bygga en funktionell och snygg hemsida som ska fungera som en tydlig informationsplattform för alla medlemmar.

– Du kan kommentera alla nyheter genom att koppla ihop hemsidan med ditt facebook eller twitter konto eller så kan du skapa ett konto på denna sida. Du måste vara inloggad för att kunna kommentera nyheter mm. Kommentera gärna nyheterna!
– Du kan prenumera på träningsschemat, tävlingar och läger i vår nya kalender. Du kan välja ut att tex bara prenumerera på en viss typ av idrott och om vi gör en ändring på något pass så uppdateras din egen kalender automatiskt.
– Du hittar information om alla våra idrotter, instruktörer samt länkar till viktiga dokument på sidorna om Nacka Dojo.
– Under länken historik hittar du klubbens historia i bild och text.
– Vi har självklart en gästbok där du kan kommunicera med övriga medlemmar.

Vi har även massor med saker på gång för hemsidan som kommer framöver. Bland annat kommer vi att fotografera alla instruktörer och fighters under våren och lägga ut nya bilder. Sen har vi en riktigt cool funktion på gång som vi tror vi kommer vara ensamma om bland  kampsportsklubbarna med…

Surfa runt och bekanta er med Nacka Dojo 3.0 på webben och skriv en kommentar om vad du tycker.

Gott Nytt år!

 

– Vår egen Troll-Gubbe Ola Lanteli har gjort designen på bakgrundsbilder mm.
– Ctrl Sports och Ricard C har gjort strukturen för meyner och funktioner samt lagt in all text och bilder.
– Ralf C har gjort anpassningar i programmeringen och lyckades bland annat med konststycket att föra över 600 gamla nyheter från vår förra hemsida med alla bilder till texten!

Vi har valt en bakgrund på hemsidan som både symboliserar vår historia med vårt första klubbmärke, do tecknet samt den nya loggan med stjärnorna.

Home_ND_bg