Dynamix sommarläger arrangeras för 15:e året i rad och sedan 2008 har lägret arrangerats i Stockholm. Innan dess var lägret i Varberg. Vi står som lokal arrangör för lägret och fixar all markservice (vi behöver hjälp av dig som medlem, skriv upp dig på listan på anslagstavlan)
 
Lägret pågår från Onsdag klockan 17.30 till söndag vid 13.30 och du kan träna upp till 5 pass per dag samt ta privatlektioner. Du kan träna MMA, Sport JJ, BJJ, SW och Judo och lägret delas upp i grupper utifrån erfarenhet så allt från nybörjare till elit kan vara med på lägret. Det år du fyller 15 år kan du vara med. För dig som är yngre arrangerar vi ett ungdomsläger den 17-19 augusti. Mera information om ungdomslägret finns här

Det är dags att anmäla sig till lägret, ju tidigare du anmäler dig desto bättre pris får du. Du hittar all information om lägret samt anmälningsformulär på eventsiten www.dynamixsummercamp.com

Missa inte möjligheten att träna med och träffa andra fighters från vårat team Dynamix. Du kommer att utvecklas massor under detta läger och får en perfekt start inför höstens träningar.

 
Följande instruktörer instruerar på årets läger:

Martin Janson, SW
Eduardo ”Teta” Rios, BJJ
Renato Tavares de Moraes, BJJ
Rob Haans, Sport JJ
Bertrand Amoussou, Judo
Karl Amoussou, MMA
Rose-Marie-Andersson, Yoga
Usama Aziz och Musse Hasselvall, Ruffie training

BOKA DIN PLATS NU!

 

Vill du utvecklas ännu mer och kanske bli instruktör?
Då ska du delta på någon av Dynamix instruktörsutbildningar. Dynamix har arrangerat utbildningar sedan 2002 och det finns kurser i Sport JJ, BJJ och MMA. Utbildningarna pågår i två dagar och du kommer att drillas i metodik, pedagogik, teknikträning samt lyssna på föreläsningar om första hjälpen och coaching.

Utbildningarna kostar endast 1500 kr för två dagar och om du redan är instruktör hos oss så betalar vi för din vidareutbildning. Om du inte är instruktör nu men går utbildningen och vi framöver beöver din hjälp så betalar vi tillbaka din avgift.

Mera information och anmälan till utbildningarna finns här.