Helgen var fullproppad av tävlingar och Nacka Dojo hade fighters tävlande i JJIF, BJJ, SW och Kungfu.

Scandinavian Open JJIF

Till Scandinavian Open i Ljungby åkte ett stort gäng från Nacka Dojo och skördade som vanligt medaljer både på junior- och seniorsidan.

Sara Widgren och Anton Villberg vann sina resprektive klasser -62kg och -85kg.  Saras bror Fredrik Widgren kom tog hem silvret i -77kg efter en jämn final. Joakim Wallberg tog sig till bronsfinal men förlorade tyvärr och hamnde utanför medaljplats.

På ungdomssidan imponerade Fanny Seth Wenzel som tog hem dubbla guld. Vilma Wallberg blev även hon guldmedaljör.  Isabelle Vistam tog silver liksom Emil Palmqvist och Robin Vistam i sina respektive klasser. Zacharias Sköld blev bronsmedaljör. Rasmus Leine, Katarina Leine och Sid Ros gjorde bra matcher men blev tyvärr utan medaljer denna gången.  

Submission Wrestling SM
Till SM I Submission Wrestling i Nyköping åkte fem fighters från Nacka Dojo.

Simon Sköld, Ralf Carneborn och Daniel Jovic förlorade tyvärr sina första matcher och åkte därmed ur turneringen. Gabriel Linoubi vann sin första match på giljotin men förlorade sin andra på rear naked choke. Robin Holmqvist imponerade stort genom att efter två vinster och två förluster ta hem bronsmedaljen. Detta efter tre års uppehåll från kampsport och med endast ett submission wrestlingpass i ryggen.

Fenix BJJ Tournament
Från Nacka Dojo tävlande över tio barn och ungdomar i Fenix BJJ Tournament i Helsningborg i helgen. 

Rasmus Nolbratt och Alfred Larsson tog guld. Henrik Karseland, Liam Alpäng och Linus Nolbratt blev silvermedaljörer. Jetsada Suikraduang, Lucas Chacha och Gabriel Psarros tog hem tredjeplastsen.

Simon Sköld
Simon Sköld gick match under sandaregler (fullkontakt likande kickboxning) i fredags. Tyvärr åkte Simon på en spark i skrevet som störde honom matchen igenom. Simon tog hem rond ett med förlorade dessvärre de kommande tre och förlorade därmed också matchen.

Stort grattis till alla som kört!

Kommande tävlingar
27/6: Svenska Grapplingligan. Submission Wrestling. 
2/6:  Shootchallenge. Shootfighting. Gustav Nyman och Robin Holmqvist ska tävla.
10/6: Nordic Open Submission Battle. Submission Wrestling. Kalmar.