Nu bär det av till Italien och stundande JEM i Ju-Jutsu.

Det är en mycket taggad grupp bestående av Isabelle Vistam, Johanna Sand, William Seth-Wentzel, Rasmus Nolbratt, Fredrik Widgren samt Anton Villberg som tillsammans med landslagsledningen Mia Widgren, Rob Haans, Michael Kuntz och Joakim Vistam ger sig av för att försvara de svenska färgerna.

Med tanke på de resultat som våra tävlande har presterat både på nationella och internationella tävlingar under våren så ser coacherna mycket postitivt på hur långt våra utövare kan nå. Att hoppas på samma utdelning som under JVM kanske är att sätta ribban lite väl högt men tre pallplatser är inget orimligt mål, siar förbundskapten Micke. Jocke fyller på med, att utifrån de prestationer man visade på helgens landslagsläger så skulle det förvåna mig om det inte kan bli ytterligare framskridna placeringar.

Dock skall vi inte sätta för stor press på våra tävlande, speciellt med tanke på att William och Rasmus gör mästerskapsdebut och att Fredrik kliver på från U18 till U21 och där kommer att tävla i en av de tuffaste viktklasserna på killsidan. Anton som i och med denna tävling avslutar sin framgångsrika juniortid, hoppas vi på får göra det med flaggan i topp.

Tjejerna Isabelle och Johanna har erfarenhet från förra årets JVM så de vet vad de står inför, den erfarenheten bör göra dem mer trygga när de kliver på mattan.

Vi önskar alla våra utövare lycka till och hoppas att kunna uppdatera med resultat på hemsidor under de kommande dagarna

Anders Widgren