Klicka här för att komma till tävlingssidan för KM med resultat från matcherna samt vinnarna av KM 2011Du kan nu se lootningen för KM samt alla matcher och ungefärliga starttider!

Klicka här för att komma till översikten för hela dagen.Lördagen den 3 december arrangerar vi klubbmästerskap för barn & ungdomar och för vuxna. I år tävlar vi även i BJJ för barn & ungdomar!

Nytt system för anmälan till våra tävlingar!
Vi har investerat i ett tävlingsystem som kommer att hjälpa oss otroligt mycket när vi arrangerar våra tävlingar. Vi testkör nu detta system för första gången och vi ber dig att hjälpa oss med feedback om det är något som är otydligt.

Fördelarna är många med systemet, bland annat så får vi in alla anmälningar direkt i lottningsprogrammet och slipper att sitta och skriva över alla anmälda manuellt. Vi kommer även kunna uppdatera alla resultat live från en tävling till internet samt visa information från programmet på TV skärmar. Nacka Dojo, vi följer inte, vi leder utvecklingen

Såhär gör du:

1. Klicka på denna länk och skapa ett konto (krävs för att kunna delta på KM). När du är klar kan du stänga ned det nya fönstret.

Kontrollera nu din mail och bekräfta det mail du har fått.

2. Klicka sedan på denna länk för att komma till anmälningssidan för KM 2011. Logga in med ditt nya konto via länken längst upp till höger. (Du kan även söka efter ”KM-2011” på tournamentsoftware hemsidan i rutan ”Find tournament”)

4. Klicka på ”online entry” och logga in på ditt konto.

5. Under din profil behöver du komplettera dina personliga uppgifter med mobiltelefon och under ”sport details” skriver du Nacka Dojo under klubbnamn.

6. Gå sedan igenom stegen i anmälan

7. Välj den viktklass du vill tävla i
(du kan ställa upp i både SJJ och BJJ KM som barn & ungdom och i en viktklass samt öppen viktklas som vuxen).

8. Efter att du har kontrollerat dina uppgifter så klickar du på submit.

9. Klar! och anmäld!

Du kan avanmäla dig samt ändra viktklass själv genom att logga in med ditt konto.

TIDER:

Tävlingsform: Invägning (utan dräkt): Start: Slut:
JJIF Ju-Jutsu, barn & ungdomar 9-11 och 12-15 år: 08.30 09.00 12.00
Brasiliansk Jiu-Jitsu 9-11 och 12-15 år: 11.30 12.00 14.30
Grappling, vuxna: 14.00 14.30 17.00

BARN OCH UNGDOMAR SOM TÄVLAR ENLIGT JJIF JU-JUTSU REGLER: