Sara vann JR VM för andra gången. Sara har nu vunnit både U18 och U21 VM.

Sverige skickade sex stycken fighters till JJIF JVM i Belgien 2011 och samtliga uttagna kommer från oss och de visade varför när vi tog med oss fem av sex möjliga medaljer hem. 

I U21 tävlade Sara, Anton och Jocke.

Sara som nyligen kom tillbaka med en bronsmedalj från senior VM i Cali/Colombia vann sin klass och blev för andra gången junior världsmästare. Sara hade flera tuffa matcher där bland annat semifinalen slutade lika men där Sara hade en ippon mer. En otroligt stark insats av Sara som har haft ett helt otroligt bra tävlingsår och som verkligen befäster sin position bland världens främsta ju-jutsu tjejer.

Anton Villberg tävlade under fredagen och vann några matcher inledningsvis men förlorade sedan och fick kämpa i ett återkval som tog honom till match om brons. Tyvärr räckte inte ANton denna gång och han slutade på en stark 5:e plats.

Joakim Wallberg gjorde sitt bästa resultat hittills i karriären och efter en lång turnering där han förlorade en match och hamnade i ett återkval lyckades han ta sig tillbaka och vinna ett mycket välförtjänt brons.

I U18-klassen tävlade Isabelle Vistam, Johanna Sand och Fredrik Widgren. 

Isabelle imponerade stort och tog ett silver efter blan annat en heroisk insats i semifinalen där hon vände ett stort underläge och lyckades vinns på ippon. I finalen blev det äldre motståndet dock för svårt och ”Bella” fick se sig besegrad. En fantastsik insats av Isabelle som med detta visar hur bra hon kommer att bli när hon har rätt ålder för klassen.

Fredrik gjode även han en fantastisk insats och tog sig till final efter flera tuffa matcher. I finalen blev en tysk tyvärr för svår och det blev ett silver denna gången.

Även Johanna presterade på topp och tog sig till slut till match om brons via återkval och efter en tuff match stod Johanna som vinnare i sitt första mästerskap.

18.45 tisdagen den 15/11 ska vi fira vårt JVM-lag på klubben. Välkommen!