Vi samlades i Nacka Strand klockan 08.00 och tog båten till Vaxholm där vi hade hyrt en taxibåt som tog oss över sundet och ut till Vaxholms fästning. Vi bjöds på morgonfika och efter det satte vi oss i våran konferans sal och inledde dagen.

Ricard höll i en utbildning i första hjälpen (samma utbildning som Dyanmix har på sina kurser) och alla fick träna på stabilt sidoläge och att linda mjukdelsskador mm. Efter detta presenterades en spännande nyhet som vi kommer att installera och införa på dojon inom kort.

Efter lunch i en fantastisk lokal där pansarbaterrierna en gång i tiden stod och vaktade infarten till Stockholm för ryssen så satte vi oss ned igen och gick igenom utvecklingsområden samt drog pnaer för framtiden. Det arbetet fortsattae sedan ute i grupper och sammanfattades över en fika. Det kom fram väldigt mycket bra synpunkter och ideer och nu ska vi försöka förverkliga så många som möjligt.

Under dagen var 26 av klubbens 34 instruktörer på plats. På kvällen anslöt Anton Villberg i stort sett direkt från Spanien och lite senare kom det ett mms från Henrik Rauge med texten ”inget stoppar mig från en Nacka Dojo kickoff”  och han dök upp i en lånad ribbbåt och bidrog som vanligt till att höja stämningen ytterligare.

Efter detta blev det planering av träningen i grupper i ”min baren” och sedan bar det av mot bastun. Vi trängde ihop oss alla 26 i bastun och några modiga sparang och badade. Kvällen avslutades med en trerättermiddag och sedan var det taxibåt tillbaka till Nacka Strand.

Tack allihopa för en fantastiskt bra dag. Jag tror alla känner som jag, superladdade för framtiden!

Glöm nu inte att dela denna nyhet på facebook 😉

Bilder från kickoffen finns på Flickr och på receptions TV:n !

/Ricard