Under SM-veckan i Halmstad arrangerades SM i Submission Wrestling. Från Nacka Dojo var Maxine Thylin, Ralf Carneborn, Linda Lindström och James Kytösaho inskrivna i startfältet. 

Maxine Thylin vann  sin första match övertygande. I match nummer två gick hon jämnt men förlorade på grund av minuspoäng för ett guardhopp i sista minuten. Tack vare vinst i första matchen tog sig Maxine dock till bronsfinal och vann denna mot klubbkompisen Linda Lindström. Stort grattis!

Ralf Carneborn förlorade tyvärr sin första match efter ett mycket jämnt domslut. Han var där med ute ur tävlingen.

Linda Lindström gjorde come back efter att avtått från tävlingssammanhang under en tid. Linda vann sin första match och gick där med vidare till bronsfinal. Bronsfinalen förlorade Linda mot klubbkamraten och bronsmedaljören Maxine Thylin. 

James Kytösaho vann sin första match men valde på grund av en knäskada att inte tävla vidare.