Söndagen den 23 Januari hade vi uttagningar till våra tävlingsteam och 34 personer fanns på plats för att träna och ta del av informationen som gäller för att vara med i något av våra team. Först tränade alla olika moment ur sina idrotter under överseende av våra team tränare Linda Lindström, Marcus Eriksson, Michael Alpäng och Ricard. Efter ca 1 timme var det dags för en fysbana där alla verkligen fick bekänna färg. Efter det informerade Ricard om den nya strukturen och också vad som gäller om man vill vara med. Alla fick sedan fundera på om de ville satsa på detta och isåfall skriva under våra teamregler, ställa sig upp och kliva fram två steg, vilket alla gjorde!

Efter det var det dags att presentera vilka som är uttagna i Top Team och det låg en viss förväntan i luften. Denna första uttagning till Top Team är baserad mycket på tidigare resultat och gruppen är liten och det är meningen. Däremot kan den växa om någon från Team Nacka börjar visa på resultat på den nivå som krävs och dessutom satsar fullt ut på sig själv och på klubben.

Här är de som är uttagna i Top Team:

Ju-Jutsu
Sara Widgren
Fredrik Widgren
Anton Villberg

Brasiliansk Jiu-Jitsu
Ralf Carneborn
Maxine Thylin

MMA
Simon Sköld
James Kytösaho


Här är alla uttagna i Team Nacka (inklusive Top Team)

Ju-Jutsu:
Sara Widgren
Fredrik Widgren
Andreas Lindgren
Anton Villberg
Martin Lindgren
Göran Axelsson
Johanna Sand
Joakim Wallberg

Brasiliansk Jiu-Jitsu:
Ralf Carneborn
Maxine Thylin
Alan Raouf
Klas Pyk
David Gross
Billy Petersson
Magnus Dahl Zetterlund
Verner Sundling

MMA:
Simon Sköld
James Kytösaho
Elias Larsson-Sivard
Henry Odum
Linus Moberg
Sebastian Adler
Niklas Andersson
Alex Norden
Christopher Jean Pier Basauri
Thomas Bodfäldt
Tony Silvernäs
Vedat Sari
Tim Hjelte
Mehdi Riahi

Dessa grupper kan komma att utökas med ytterligare namn då alla inte hade möjlighet att närvara på uttagningen. Team tränarna kommer nu att börja arbeta med varje teams upplägg och Ricard kommer inom kort att kalla till möte för Top Team och presentera nästa steg.

Nu har säsongen startat på allvar och Maxine inledde med ett brons på European Open och Sara och Fredrik vann guld och Anton tog silvret i Göteborg!

Nu kör vi!