Schemat är nu klart och innehåller en del förändringar som vi skrivit om i en tidigare nyhet. Schemat går att se och ladda ned här. Funktionen ”dagens pass” som syns på första sidan kommer att aktiveras under veckan.

Nya pass!
SW pass på Måndagkvällar 21.00.
Sparringpass på Söndagar 17.15

Nordic Cups
Terminen innehåller en massa spännande tävlingar och läger och du hittar allting i våran kalender. Vi arrangerar Nordic Cup och Nordic JR Cup under samma helg. Den 26-27 Mars är det dags och vi välkomnar alla fighters till Nacka och Sveriges största Ju-Jutsu tävling.

Vi behöver hjälp från alla medlemmar med arrangemanget av denna tävling. Skriv upp er på arbetslistorna som sitter på anslagstavlan.

Dynamix Fightcamp 10
Alla vuxna kan boka in Dynamix Fightcamp 10 som arrangeras den 26-27 Februari med MMA tema.

Instruktörer är Joakim Stenberg (stående)
Ricard Carneborn (nedtagningar och markkamp)
Läs mer på eventsiten: www.nackadojo.com/events