James fortsätter att göra stabila insatser och vann sin match på poäng. James har nu ett record på 6-2 och har mött de bästa i landet och vunnit. Tyvärr är vi ännu inte anslutna till shootfightingförbundet, för detta krävs att våra instruktörer går en utbildning på 4 dagar (Tors-Sön) och det har ännu inte gått att lösa rent praktiskt. Det krävs ett medlemsskap för att få chans att fightas om SM titeln. vilket James rimligen borde vara aktuell för. James satsar vidare mot en proffskarriär och kommer att gå över till amatör MMA när den ligan drar igång under 2011.

http://www.youtube.com/watch?gl=SE&v=2XweDvAjvSs

Ralf gick sin andra shootfightingmatch, han hade bestämt sig för att hålla det stående och med stabil boxning, bra kroppslag och en krok så bröt domaren match efter endast 42 sek.

http://www.youtube.com/watch?v=GMt44CBrDdg

Tim gick sin andra match, gjorde en ännu bättre insats än sist men fastnade tyvärr i en giljotin. Vi har ännu ingen video på Tims match.

Bra jobbat grabbar och tack till Micke Alpäng, Simon Sköld och Alex som hjälpte till och förberedde och coachade killarna.