Simon mötte Nicklas Bäckström från Hilti i en match under 70 kg. Matchen var först ut på galan och var en så kallad förmatch men oj vilken match det blev. Fullt krig i 2 1/2 halv ronder tills Simon tyvär fastande underst i mount och domaren bröt matchen pga av slag då Simon inte kom loss.

Simon hade innan dess presterat otroligt bra och pressade Nicklas ordentligt flera gånger men kunde inte avsluta honom. Simon presenterade sig ordentligt för den svenska MMA publiken med denna insats och vi är övertygade om att detta bara var början på en lång och framgångsrik MMA karriär för Simon.

Tack till alla som kom och hejade på Simon! Det finns fortfarande några t-shirts kvar och vi hoppas sälja slut allihopa så köp ditt ex i receptionen direkt och hjälp Simon och klubben till nya matcher och framgångar.