Termin startar den 23 Augusti och följande förändringar görs i schemat.

Tisdagar 18.45-20.00, tävlingsträning för Ju-Jutsu
Det pass som tidigare endast varit öppet för vårat team i Ju-Jutsu öppnas nu upp för alla som är intresserade av att tävlingsträna och sparras med JJIF Ju-Jutsu regler. Det är inget krav att tävla om man tränar på denna tid men det uppmuntras friskt 🙂

Instruktör: Ingemar Sköld + rullande

Torsdagar 12.00-13.00, kettlebells/box
Under sommaren har vi testat ett pass kallat Kettlebells/Box och det har uppskattats mycket. Vi lägger nu in det som ett ordinariepass och kommer att köpa in flera kettlebells. Passet kommer att innehålla uppvärmning med KB träning, box kombinationer för att sedan avsluta med en fysbana med KB´s mm.

Torsdagar 19.30-20.45, tävlingsträning för Ju-Jutsu, Brasiliansk Jiu-Jitsu, MMA
Detta pass har tidigare haft fokus på Judo/BJJ men vi öppnar nu upp passet för alla som vill sparras och tävlingsträna i Ju-Jutsu, BJJ och MMA/Shootfighting. Passet kommer att ha samma struktur varje gång med uppvärmning, egna favorittekniker, sparring och fys. Allt övervakas av erfarna instruktörer som även är med själva och tränar på delar av passet.

Instruktörer: Ralf Carneborn, James Kytösaho, Sara Widgren mfl

Fredagar 18.00-19.00, sparring
Sparring är öppen för alla som vill sparras i någon av våra idrotter (Ju-Jutsu, BJJ, MMA, SW). Det är med andra ord helt ok att komma dit och sparras i valfri idrott så länge det finns folk som vill köra.

Söndagar, Yoga
Tyvärr kan inte vår instruktör Rose-Marie fortsätta ha yoga passen då hon fått förändrade tider. Vi har inte kunnat ersätta henne och väljer att inte ha någon Yoga den här terminen. Vi beklagar att detta drabbar dig som tränar yoga hos oss men hoppas du hittar till någon av våra andra träningspass.

Ladda ned schemat