På Nacka Dojo höjer vi alltid intensiteten över sommaren och nu lägger vi till ett fyspass utomhus för de som vill.

Nytt pass för alla:

Med start onsdagen den 9 Juni kommer vi börja köra utomhusträning för alla er som vill förbättra er kondition och styrka. Passet börjar kl.17 och kommer att bestå av löpning och varierade fysövningar. Alla som är med i något av våra tävlingsteam rekommenderas detta pass för att lägga en bra grund inför höstsäsongen men passet är öppet för alla som tränar på klubben. Passet är ungefär 1h15min långt.
 
Teaminformation:
I samband med det första utomhusfyspasset onsdagen den 9:e Juni kommer vi ha ett möte med alla som varit en del av något av våra tävlingsteam under våren. Vi kommer där gå igenom ett träningsupplägg för sommaren samt gå igenom planeringen inför hösten. Alla som deltar kommer att få ett träningsupplägg för styrka och kondition för sommaren.
Mötet startar efter fysträningen ca:18.15. Detta möte är obligatoriskt för alla teammedlemmar.